Hoe Moet Ik Pokemon Go Spelen Voor Beginners

pokemon-go-guide-beginer

Hoe speel je pokemon go voor beginners (makkelijke uitleg en trukjes) – Pokemon Go is een app ontwikkeld door Nitendo in samenwerking met Niantic Lab. De regels van het spel zijn eigenlijk heel simpel. Je moet de pokemons proberen te vangen en daarmee battle je met andere gebruikers in een Pokemon Gym en daar probeer je de baas van de worden! Deze nieuwe soort spel stampt af van de oude Pokemon spel. In pokemon go vang je de pokemons in de echte wereld, het is dus in de realiteit. Dat is ook de reden waarom je in het spel de GPS moet aanzetten op je apparaat zodat je elk gebied in jou omgeving kan zoeken, en ze vervolgens te gaan vangen.

Start het spel

Om te beginnen, moet je het spel downloaden via Google Play Store voor Android apparaten of Apple Store voor iPhone of iPad. Pokemon go is een gratis app. Wanneer het spel is gedownload, moet je je google account gebruiken om te registreren. Na dat, kan je je account instellen zoals jij het wilt als pokemon trainer, je geslacht, kleur ogen, haar kleur, kleding en je pokemon rugtas. Wanneer je eenmaal klaar bent met je avatar, zul je een paar opties krijgen voor een pokemon als beginner. Deze pokemons zijn Bulbasaur, Charmander, en Squirtle. Als je er een hebt gekozen, zullen de andere 2 verdwijnen. Een paar tips voor jou: Je kan een Pikachu krijgen als pokemon starter door 4 keer weg te gaan van die 3 pokemon’s. Nadat je een pokemon hebt gekozen, zul je in de pokemon go kaart komen.

De map zal verschijnen met ongemarkeerde wegen net zoals in google maps. Er zullen lokale plekken verschijnen die worden gezien als Poke Stops, waarbij je nieuwe pokemons kan ontdekken en vangen. Wanneer je rond loopt, zal jou poppetje op de kaart ook mee bewegen. Als je ritselende bladeren ziet, betekent het dat er pokemons in de buurt zijn. Je kan de pokemon die in de buurt is zien door te klikken op het icoon rechts onder in je scherm. De pokemons kunnen ook uit het niets op je scherm verschijnen, waarbij je dan een lichte trilling krijgt.

Pokemon vangen

Wanneer je een pokemon ziet, klik dan direct op de Pokemon. Het klikken zorg er voor dat de pokemon zal rondlopen in dit gebied. Om te pokemon te vangen heb je een pokeball nodig, deze heb je aan de onderkant van je scherm. Blijf op poke ball klikken tot de gloeiende ring krimpt. Laat je vinger dan los van de poke ball en gooi het dan richting de hoofd van de pokemon. Als je ziet dat omringde circel bij de pokemon groen is, betekent het dat dat je de pokemon kan vangen. Als de ring geel is, betekent het dat je nog een kans hebt om de pokemon te vangen. Maar als het rood is, betekent het dat je meer poke balls moet verzamelen of de kracht van de poke ball moet upgraden. Jou vrienden of andere spelers hebben de kans om om die pokemon te vangen tenzij je naar een poke stop gaat, waarbij de kans is dat er veel andere spelers daar naar toe gaan. Je kan ook lure patch gebruiken om pokemons naar jou toe te laten komen. Wees voorzichtig met het gebruiken van deze functie bij een poke stop, omdat andere spelers misschien hierbij de kans pakken om de zelfde pokemon te vangen en zij misschien de kans hebben om hem eerder te vangen omdat ze een hogere level hebben en sneller zijn met het vangen van die pokemon.

GOED NIEUWS, JE KAN MEER POKEMON GO COINS KRIJGEN MET DEZE METHODE!! KLIK HIER OM DE METHODE TE ZIEN!