12 Pokemon Go Tips Die Je Zullen Helpen Om Alle Pokemons Te Vangen

Het is een algemeen erkende waarheid, dat er van dit stukje cool technologie ook wel graag behoefte is naar een aantal pokemon go tips en hacks. Het is dan ook geen verassing dat het internet word overspoeld met met Pokemon Go Tips, Hacks en geheimen. Sinds de release van pokemon go hebben de gebruikers van het spel vele tips, manieren en Easter eggs ontdekt om alle pokemons te kunnen vangen. Om uiteindelijk de beste pokemon trainer te woren! Laten we nu maar eens een paar van ze gaan bekijken, zin in? Ik bedoel meer van, we willen allemaal de beste worden, toch?

Als je op een een of andere manier geslaagd bent om te ontkomen van het bestaan van “Pokemon GO” in welke vorm dan ook, A) Ik juich je dan zeker toe, want dat is dan een hele knappe prestatie, en B) hier is dan een korte inleiding: Over “Pokemon GO” De reality game die jou pokemons laat vangen in de echte wereld. Door het gebruiken van de GPS en Camera van jou telefoon, combineer je de de virtuele wereld met de realiteit! Als je Pokemon Go aan hebt staan terwijl je onderweg bent, zul je een waarschuwing op je telefoon krijgen wanneer er een pokemon in de buurt is. Het vangen van de pokemon doe je via de camera van je telefoon. Wanneer de battle scherm tevoorschijn komt, en je de pokemon probeert te vangen, ziet het er als volgt uit:

Er is natuurlijk veel meer dan alleen dit, maar dat is ook wel algemeen bekend. Natuurlijk, is het internet helemaal los gegaan door het spel. Ik neem aan dat de super coole combinatie van de technologie van deze tijd en pokemon, pokemon Go onzettend populair heeft gemaakt. Maar als jij je afvraagt of er manieren zijn om jou Pokemon Go prestaties te verbeteren, raad eens? Die zijn er! Hier zijn 12 manieren om mee te beginnen. Het is een lange lijst, maar je moet er nou eenmaal voor gaan! Veel plezier jongens en meisjes!

 1. Kies Pikachu Als Jou Begin Pokemon

“Pokemon Go” Heeft 3 begin pokemons die tevoorschijn komen op het moment dat je begint met het spelen van het spel: Charmander, Bulbasaur, en Squirtle. Op het moment dat jij deze 3 pokemons negeert wanneer ze te voorschijn komen op je scherm en blijft doorlopen, en dit meerdere malen doet, komen ze opeens weer te voorschijn met een vierde pokemon: Pikachu. Hier is zijn gedetailleerde instructies om pikachu te krijgen als jou begin pokemon.

 2. Broed Eieren Sneller

pokemon animated GIF

Als je een ei snel wilt laten uitkomen, is het niet zo makkelijk als springen in de auto en gewoon ergens naar toe rijden. DutchCheats had al eerder aangegeven, “Pokemon eieren komen uit na een bepaalde afstand, maar ze zijn immuun tegen hoge snelheden”. In andere woorden, je zult geen eieren laten broeden door 65 kilometer per uur te gaan. Immers is dit ook een spel die fysieke activiteiten simuleert, dus niet rijden.

Maar stel je woont in een plek waar er veel files zijn, jaa… Die kan je dan wel in jou voordeel gebruiken. Als je je snelheden aanpast en bijvoorbeeld aan het wandelen bent of aan het fietsen bent, heb je een grote kans om eieren te laten uitkomen.

 3. Vind Meer Pokemons

Pokemons zijn gemaakt om uit te komen in plekken met een hoge telefoon bereik, dus jou beste gok om meer van die pokemons te vinden is om te kijken op een plek waar het druk is — Monumenten, Toeristische plekken, Parkjes … Krijg je al een idee? Jou kansen liggen ook hoger als je in grote steden woont met veel mensen.

 4. Vind Specifieke Vormen Van Pokemon

Pokemons komen voor in hun eigen natuurgebied. Water types kunnen gevonden worden in de buurt van meren, zee en andere type wateren. Gras type pokemons kunnen gevonden worden in de buurt van het bos. Spook type pokemons komen alleen s´nachts voor. Enzovoort, enzovoort. Experimenteer door naar verschillende soorten gebieden te gaan en ontdek op verschillende momenten van de dag om uit eindelijk zo veel mogelijk pokemons te kunnen vangen!

 5. Maak Het Makkelijker Om Pokemons Te Vangen

Schakel de reality aspect van de Pokemon Go app uit. Ik weet het, Ik weet het — Dat is toch juist het gene dat het leuk maakt? Uhmm, ja, maar het is een stuk makkelijker om de tammer pokemon in zicht te houden voor een langere tijd, dit zorgt er voor dat de pokemon niet kan weglopen voor je hem hebt gevangen, en dat zonder dat AR aan staat.

Nadat je een level omhoog bent gegaan, kan je pokemons ook Razz Berries voeren om het voor jou gemakkelijker te maken om ze te vangen, of gebruik een Ultra of Master Ball om jou kansen op succes te vergroten.

6. Herstel Gemiste Pokeballs

Volgens on Pokemon Go Wiki, kan je pokeballs die je gemist hebt terug pakken als je snel genoeg bent. Nadat je een pokeball naar een pokemon hebt gegooid en hem probeert te vangen maar mist, klik dan op de pokeball als die nog zichtbaar is op de grond. Als je slecht kan richten (Net als, uhmm, ik), zal deze truck jou helpen tegen het verspillen van al je pokeballs zonder er iets voor te krijgen.

UPDATE: Via deze site kan je gratis pokecoins krijgen om nieuwe pokeballs te kunnen kopen! Klik hier!

7. Krijg Gratis Meer PokeCoins

Gelukkig, deze manier is niet alleen voor Android maar ook voor IOS. Als jij een Android of IOS gebruiker bent, klik dan hier om om uitleg te krijgen hoe je meer pokecoins online kan krijgen! In plaats van met echt geld pokecoins kopen, kan het nu ook gratis. Deze pokecoins kan je gebruiken om gratis pokemon go items te krijgen.

8. Krijg Betere Spullen Van Pokestops

Om dit te doen, moet je de juiste soort pokestop bezoeken. In het algemeen zijn de pokestops op openbare plekken waar mensen zouden kunnen verzamelen. Dit zijn plaatsen als kerken, sportscholen, winkels, en parken die een pokestop zouden kunnen zijn. Sommige pokestops zijn specialer dan de andere pokestops. Hoe bekender een pokestop is — denk aan een nationaal monument, in plaats van een schuur ergens bij jou in de straat — Hoe groter de kans is om betere spullen te krijgen, als toverdrankjes en andere goede spullen.

9. Vind Alle Pokestops In Pokemon Go

Wil jij weten waar alle pokestops zijn? Deze map kan jou helpen. Het is door een gebruiker gemaakt, en iedereen kan nieuwe locaties er aan toevoegen, zo doe het wel eerlijk en goed! Als jij geen zin hebt om rond te lopen om een Pokestop (of een gym) te vinden, dan is dit een goede alternatief.

10. Bezoek de zelfde pokestops zo vaak als jij het leuk vind

Je hebt het vast wel gemerkt dat wanneer je een pokestop hebt bezocht, dat het icoon paars worden en je niet de mogelijkheid hebt om de pokestop opnieuw te bezoeken. Wat je misschien niet hebt gemerkt is, dat je de pokestop maar voor 5 minuten niet kan bezoeken. Als je rond blijft hangen en even wacht, dan zul je na 5 minuten weer de mogelijkheid hebben om de pokestop weer te bezoeken. Er is geen limit van hoevaak achter elkaar je een pokemon kan vangen.

11. Ruil Dubbele Pokemons Voor Candys

Weet je niet wat je moet doen met de pokemons die je dubbel hebt? Ruil de pokemons met een lage level met Professor Wilow. Hij zal je candys geven in ruil voor de pokemon. Deze candys zullen je helpen om je pokemons te laten evolueren.

12. Bespaar Jou Batterijen Voor Pokemon Go

 

Net als veel apps die gebruik maken van de GPS technologie, kan ook Pokemon Go jou batterij sneller leeg laten lopen. Om het meeste eruit te halen om je batterij minder snel leeg te laten lopen moet je je batterij op saver mode zetten. Dit doe je door op de Pokeball te klikken op het hoofdscherm, hierna klik je op de instellingen aan de rechter kant. Nadat je de batterij bespaarder aan hebt gezet, hou je telefoon dan andersom, de scherm zal zwart worden. De app zal nog aan blijven, en hij blijft ook jou stappen zien en een bericht sturen wanneer er een pokemon in de buurt is. Het enige is dat het niet op je scherm laat zien.